• Bedrijfsinformatie

De research waarop Efidenz Capital Mangement haar beleggingsbeslissingen baseert, wordt geleverd door ECR Research. Deze partij specialiseert zich in onafhankelijke research op het gebied van macro-economie, valuta’s, rente-ontwikkelingen, aandelenmarkten en politieke analyses. Naast deze research geeft ECR bovendien informatie over de publicaties van vele andere partijen, zodat ze naast hun eigen mening een consensus kunnen schetsen van de meningen bij collega-analisten. Ten slotte biedt ECR ons informatie over technische analyse van valuta-, aandelen- en grondstofmarkten.

Daarnaast is Bloomberg een bron van informatie waar Efidenz Capital Management gebruik van maakt. Deze partij is met hun Bloomberg Professional Service dè maatstaf in de financiële sector waar het gaat om het leveren van koersinformatie, koershistorie en financieel nieuws. Ook maken we via dit pakket gebruik van de analyses die Bloomberg Intelligence aanbiedt op allerlei gebieden, zoals macro-economie, trends, sectoren, aandelen en obligaties.

Voor de research op het gebied van individuele aandelen en obligaties zijn we daarnaast met meerdere partijen een samenwerking aangegaan. Zij publiceren elk op hun specialisatiegebied achtergrondverhalen die wij gebruiken als basis voor onze beleggingsbeslissingen.


Meer informatie?