• Over Efidenz

Geldzaken zijn voor ons mensenzaken. Daarom hebben wij met Efidenz Capital Management een onafhankelijke vermogensbeheerder opgericht, waarvan de stijl zich kenmerkt door een realistische voorstelling van zaken, een flexibele werkwijze en persoonlijke betrokkenheid. Het team bestaat uit ervaren professionals die het vermogensbeheer of -advies voor vermogende particulieren, ondernemers, stichtingen en verenigingen uitvoeren en vertrouwd zijn met vermogen.

Wij combineren de liefde voor ons vak graag met onze ambities: dagelijks financiële markten volgen, op onafhankelijke wijze uw vermogen beheren en u adviseren over de complexe financiële wereld van nu. We vinden dat het zuiver dienen van uw belangen de beste methode is om op lange termijn van toegevoegde waarde te zijn.

Ons doel is voor een lange termijn uw vertrouwen te genieten en trots te zijn op de dienstverlening die wij aanbieden. Dat willen we bereiken door altijd maximale klanttevredenheid na te streven en daarbij is uw feedback voor ons van grote waarde.


Meer informatie?